Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Alkotók, kutatók, művészek pályázatát várják a Lánczos-Szekfű ösztöndíjra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 14.
A város szellemi életéhez kapcsolódó alkotók, kutatók, művészek számára kiírt Lánczos–Szekfű ösztöndíjra április 30-ig lehet jelentkezni. Egyének és alkotóközösségek is pályázhatnak eddig még nem publikált művekkel, meg nem jelent alkotásokkal. A díjakat hagyományosan az augusztus 20-i ünnepségek keretében adják át.
Tovább...
 
Szorosabb lett a Grundfos és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar kapcsolata Nyomtatás E-mail
Írta: Veres Richárd (ÓE AMK); Havasi Tímea   
2017. április 14.
ImageA gyakorlatban évek óta fennálló kapcsolat fejlődött, szorosabbá vált, amely most stratégiai partnerségi megállapodás aláírásában teljesedett ki.
Tovább...
 
Harminchat csapat mérkőzött a Katasztrófavédelmi Versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. április 14.
ImageKözel száznyolcvan diák gyülekezett a Bregyóban. A Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltséghez tartozó településekről összesen harminchat négyfős csapat jelentkezett. A verseny célja, a fiatalok katasztrófavédelmi nevelése. Mindkét kategóriában az első három helyezett csapat indulhat az április 19-i megyei döntőn.
Tovább...
 
Utolsó két előadásához érkezik áprilisban a Kodolányi Szabadegyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 13.
Két előadást szerveznek még ebben a hónapban a Kodolányi Szabadegyetem – Harmadik Kor Egyeteme keretében, ezzel zárul a sorozat tavaszi szemesztere. Április 19-én, szerdán és 27-én, csütörtökön várják az érdeklődőket a rendszerváltásokat feldolgozó programokra.
Tovább...
 
A láncfűrészes mester csodája Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 13.
ImageMint arról már korábban hírt adtunk, ki kellett vágni, illetve csonkolni volt szükséges hat veszélyessé vált, kiszáradt fát a Velence Korzón, amelyek a város polgármestere, Koszti András felkérésére Varga Norbert pázmándi láncfűrészes fafaragó jóvoltából gyönyörű faszobrokká alakulnak át.
Tovább...
 
Felújítási munkálatok miatt nem fog járni az iskolabusz Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 13.
ImageA Brassói út felújítási munkálatai miatt szünetel a maroshegyi iskolai autóbuszjárat április 18-tól a kivitelezési munkálatok befejezéséig. Az érintett időszakra a családok megértését és türelmét kérik!
Tovább...
 
Elhunyt Győrössy Ferenc altábornagy Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. április 13.
Image66 évesen, hosszú betegségben elhunyt Győrössy Ferenc nyugállományú altábornagy, a Magyar Honvédség Szárazföldi Parancsnokságának egykori parancsnoka. Katonai vezetőként meghatározó szerepe volt a NATO-csatlakozás előkészítésében és Magyar Honvédség szerkezeti átalakításában.
Tovább...
 
21. századi felmérési technológiákról tartanak konferenciát Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 12.
Felmérési technológiák a 21. században mottóval hirdették meg idén a GISopen konferenciát. A nagy múltú, három napos tudományos rendezvényt az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar Geoinformatikai Intézetében tartják, több mint 200 résztvevővel.
Tovább...
 
Erőműtúrák, városjáró vetélkedő és kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2017. április 12.
Szakvezetéses erőműbejárás a Király soron, városjáró vetélkedő a nagyobb és kreatív alkotó pályázat a kisebb diákoknak – ezeket kínálja a SZÉPHŐ Zrt. 2017-ben a Távhőszolgáltatás Napján az érdeklődőknek. Április 12-én, szerdán 9 órakor kezdődnek a programok a Honvéd utcai székház nagytermében.
Tovább...
 
Társasjátékozz Pierrot-val! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 12.
A Hetedhét Játékmúzeumban csütörtökön délután mutatják be Pierrot új társasjátékát, a Répáskertetet, amit hét éves kortól ajánlanak. A családi program játékmestere maga Pierrot lesz, szeretettel várnak kicsiket és nagyokat!
Tovább...
 
100 ÉVE TÖRTÉNT... A HADAK ÚTJÁN, KIS-LENGYELORSZÁGBAN ÉS GALÍCIÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 12.
Világháborús és egyéb magyar emlékek Lengyelországban és Ukrajnában, tutajozás a Dunajecen, látogatás Krakkóba... - A Csillagösvény Utazási Irodával, a Fehérvári Hírek olvasóinak kedvezményes áron!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12090 - 12100 / 20402